Despre noi

DESPRE NOI

Compania CAR LOTUS cu o vechime de peste 10 ani in piata service-urilor auto, are la baza formarii si evolutiei sale principiile: calitate si garantie.

Desi, activitatea noastra s-a desfasurat in plina criza …

Daca autovehiculul tau a fost implicat intr-un eveniment in care a suferit mai multe avarii, e posibil sa ai de-a face cu o serie de dificultati in procesul de remediere a acestora. Noi iti suntem alaturi atunci cand ai cea mai mare nevoie si iti oferim suport dedicat in rezolvarea rapida a avariilor. Datorita profesionalismului, a dedicarii personalului nostru si a dotarilor performante de care dispunem, noi suntem cei care te vom ajuta sa treci rapid peste evenimentul in care ai fost implicat.

CE VA OFERIM?

La cerere, CARLOTUS ofera servicii de consiliere in cazuri de daune auto, iar automobilul avariat va fi reparat in srvice-ul nostru specializat.

In plus, nu trebuie sa-ti mai faci griji referitoare la demersurile pe care le implica un astfel de eveniment rutier.

Decontarea directa scuteste persoana care solicita remedierea daunelor auto, in baza unei polite RCA sau a unei polite CASCO.

Astfel, nu vei mai plati personal operatiunea respectiva, achitarea facandu-se direct de catre societatile de asigurare.

SERVICIILE CAR LOTUS

SERVICII
AUTO

CAR LOTUS ofera o gama larga de servicii pentru masina ta.

MASINA
LA SCHIMB

CAR LOTUS iti ofera gratuit masina la schimb pe perioada reparatiei

DECONTARE
DIRECTA

CAR LOTUS se ocupa de dosarul tau de asigurare fara costuri aditionale.

CALITATE
SUPERIOARA

CAR LOTUS ofera servicii la cele mai inalte standarde in piata

Car Lotus va sta la dispozitie cu consiliere Juridica in domeniul accidentelor rutiere precum si reprezentare in instanta , atat pentru daune cu avarii auto cat si pentru vatamari corporale si decese provenite din accidente auto.

DECONTARE DIRECTA CU TOATE SOCIETATILE DE ASIGURARI

SUNA ACUM