Decontare dauna auto

decontare dauna auto

Decontare dauna auto

DECONTARE DAUNA AUTO

Decontare dauna auto

Decontare dauna auto , cu alte cuvinte, este un contract. Cand se solutioneaza cazurile de accidente de masina, ambele parti semneaza de obicei un acord de solutionare care descrie exact ceea ce au convenit. Cel putin, un acord de solutionare recita suma de bani pe care o parte o plateste celeilalte, iar drepturile legale pe care partea platita le renunta prin acceptarea banilor. Cu toate acestea, cel mai adesea, acordurile de solutionare sunt putin mai complicate. In aceasta postare de blog, descriem cinci lucruri pe care fiecare victima a unui accident de masina ar trebui sa le stie – dar de multe ori nu le stie – despre acordurile de solutionare.

DECONTARE DAUNA AUTO

Acordurile de decontare sunt definitive
Odata ce partile semneaza un acord de solutionare, nu mai exista nicio intoarcere. Exista un contract obligatoriu si este de obicei foarte clar cu privire la termenii acestuia. Unul dintre termenii acordurilor de solutionare clarifica, de obicei, 100%, este ca procesul sau reclamatia in curs de solutionare este incheiat, terminat, kaput . Victimele accidentelor care au semnat un acord de solutionare cu o companie de asigurari fara ajutorul unui avocat vin uneori la noi intrebandu-ne daca pot „iesi din el” sau „sa le ia inapoi” si sa actioneze in judecata pentru mai multi bani. Raspunsul nostru, aproape intotdeauna, este ca sansele lor de revocare sau invalidare a unui acord de solutionare si prevederile acestuia despre a nu mai da in judecata pe nimeni vreodata pentru acest accident sunt aproape de zero, cel mai bun la. Acordurile de solutionare sunt acorduri finale, motiv pentru care le spunem oamenilor sa nu semneze niciodata unul fara a primi mai intai consiliere juridica.

DECONTARE DAUNA AUTO

Acordurile de solutionare acopera revendicarile legale pe care nu le-ati facut
Partea din acordul de solutionare la care tine cel mai mult partea care iti plateste banii se numeste eliberare . De fapt, in functie de practica juridica in care locuiti, unele acorduri de decontare au acordul de decontare si eliberare a titlului, sau pur si simplu eliberare. Paratul intr-un caz de accident de masina solicita, de obicei, o eliberare care sa acopere toate cererile legale (ceea ce avocatii numesc cauze ale actiunii) care ar putea exista acum sau in viitor impotriva inculpatului, care decurg din sau in legatura cu accidentul de masina, indiferent daca partea vatamata a afirmat vreodata acele pretentii impotriva inculpatului. Cu alte cuvinte, daca veti afla dupa ce ati semnat acordul, ati fi putut da in judecata pe inculpat pentru neglijenta si, de asemenea,pentru raspundere stricta, dar ati dat in judecata doar pentru neglijenta, un acord de solutionare renunta la ambele revendicari. Nu trebuie sa va intoarceti mai tarziu si sa faceti revendicari legale pe care ar fi trebuit sa le faceti mai devreme.

Acordurile de solutionare acopera accidentele pe care nu le stiati ca le aveti
La fel ca si eliberarea revendicarilor legale descrise mai sus, partea de eliberare a unui acord de solutionare solicita, de asemenea, sa renuntati la revendicarile legate de toate vatamarile si alte daune care rezulta din sau legate de accidentul auto. Aceasta inseamna ca, daca semnati un acord de solutionare care crede ca accidentul v-a cauzat un prejudiciu relativ limitat, pentru a descoperi mai tarziu ca ati suferit un prejudiciu mult mai grav decat credeati, nu aveti noroc. Compania de asigurari sau partea adversa doreste sa se asigure ca va plateste o singura data si numai o singura data pentru accidentele dvs. de accident de masina. Este extrem de rar ca asiguratorul sau partea opozanta sa fie de acord sa va lase spatiu pentru a va afirma noi leziuni pe sosea, mai ales daca incercati sa negociati singur acordul de solutionare, in loc de un avocat calificat.

SUNA ACUM