Constatare cu Asirom

Constatare cu Asirom

 

Constatare cu Asirom

Constatare cu Asirom so asistenta la constatatarea daunelor de catre inspectorii de dauna ASIROM.

Va oferim servicii complete de asistenta, programare, intocmire documente ptr constatare, notificare asigurator pentru autoturismele care se repara in unitatile noastre din Bucuresti, jud Ilfov si imprejurimi.

Asistenta va este oferita de catre un specialist de constatare daune avizat ASF. Toate reparatiile se deconteaza direct de catre asigurator conform legii in vigoare.

Oferim un inalt nivel calitativ al reparatiei, cu piese originale, vopsea de cea mai buna calitate pentru oricelucrare de tinichigerie si vopsitorie dar si garantie conform legislatiei in vigoare.

Oferim masina de calitate superioara la schimb .

constatare cu Asirom

Conform legislatiei in vigoare, autoturismul avariat se poate repara in orice unitate autorizata RAR. Asiguratorul ASIROM nu poate impune service-ul in care sa fie efectuata reparatia. Constatarea daunelor si reconstatatarea este efectuata de inspectorii ASIROM in unitatile noastre, conform legislatiei in vigoare.

CAR LOTUS are experienta a zece ani de activitate si decontari cu toate societatile de asigurari pentru daune din accident pe RCA sau CASCO.
CAR LOTUS va sta la dispozitie cu atelier de tinichigerie 25 posturi), stand de indreptat caroserii, etc

021 9159

0731357555

CONSTATARE CU ASIROM

Constatare daune accident  in Romania, limita de raspundere RCA pentru vatamari corporale si decese este de 6 milioane euro, potrivit Fondului de Protectie a Victimelor Strazii (FPVS). Multe companii de profil si chiar si procurorii fac tot posibilul sa evite plata integrala a pagubelor.

Afacerea cu costume populare romanesti pornita de o femeie din Apuseni… In cazul unui accident usor, asa cum se intampla de ordinul miilor in fiecare zi in Romania, cea mai usoara varianta de rezolvare este intelegerea amiabila. Aceasta intelegere se poate face in cazul accidentelor soldate doar cu bagube materiale, accident in care au fost implicate 2 vehicule.

Se completeaza fisa de intelegere amiabila primita de catre soferi odata cu RCA-ul si se sfarseste povestea. Unii soferi prefera ca in urma unui accident soldat doar cu daune materiale sa mearga la politie – Accidente Usoare.

Cu documentele de la politie, si o copie de pe amenda vinovatului societatile de asigurari nu mai pot respinge dosarul de dauna, asa cum se intampla in multe situatii.

Victima unui accident soldat cu vatamare corporala: victima trebuie sa pastreze toate documentele medicale si documente pe baza carora se pot proba unele cheltuieli (bonuri fiscale, facturi). In baza acestor documente se intocmeste un dosar de dauna.

Apoi asiguratorul va oferi o suma care sa compenseze victima. Aceasta suma trebuie sa acopere atat daunele morale (despagubiri pentru suferintele fizice si psihice), cat si daunele materiale (cheltuieli, venituri nerealizate).

Suma obtinuta ca despagubire variaza de la caz la caz, in functie de numarul de ingrijiri medicale acordate de sergviciul de Medicina Legala. In cazul unei vinovatii in ceea ce priveste producerea unui accident soldat cu vatamare corporala, recomandarea este sa se ajunga la o intelegere cu victima, o intelegere in scris in care sa se menttioneze ca aceasta a fost despagubita cu o anumita suma de bani si nu mai are alte pretentii materiale.

Daunele morale sunt acele despagubiri acordate pentru a compensa traumele afective, psihice, durerea fizica, cat si cea psihica suferite ca urmare a accidentului rutier.

De asemenea, daunele morale pot cuantifica si beneficiul nerealizat prin lipsa de la locul de munca, interventia unei incapacitati de a mai lucra ulterior accidentului, incadrarea intr-o clasa de handicap din cauza unei infirmitati suferite in acel accident etc. In ceea ce priveste evaluarea acestora, cuantificarea prejudiciului moral nu este supusa unor criterii legale de determinare, ci este apreciata de instanta de judecata in functie de consecintele negative suferite de cei implicati, de masura in care le-a fost afectata viata familiala, situatia profesionala, etc.

SUNA ACUM