Calea Serban Voda Nr. 244, Corpul Lotus Bucuresti

Renasterea unui BMW X6

Cand nimeni nu mai putea gandii ca acest “bolid de lux” BMW X6 mai putea fi reparat si adus in parametrii optimi de functionare, conform standardelor de fabricatie ale producatorului marcii, un singur semnal a venit din partea echipei tehnice a serviceului nostru CAR LOTUS , care a facut ca toate parerile anterioare sa fie contrazise.

Astfel, dupa un prealabil studiu sumar asupra automobilului, care este un model de ultima generatie BMW X6 (2014), cu foarte putini km rulati (33.000), cu motor bi-turbo 306cp, avand ultimele optiuni  utilizate de fabricantul BMW pentru acest tip de autoturism, au decis ca poate fi achizitionat din parcul in care era depozitat, dat fiind ca autoturismul este de lux, cu pret de catalog 110.000 euro, merita a fi reparat.

Dupa fixarea unui termen de executie, al lucrarii de 60 de zile, perioada care include si achizitionarea pieselor necesare, automobilul a fost reparat si readus la forma si standardele de functionare, anterior producerii accidentului. Verificarile R.A.R. au concluzitionat ca starea tehnica de functionare a acestuia se ridica aproape la cotele unui auto iesit de pe poarta fabricii.

Aceste concluzii ne confirma faptul ca specialistii nostrii au capacitatea sa efectueze reparatii cu un grad ridicat de dificultate privind operatiuni de electronica auto, redresarea caroseriei si tinichigerie, mecanica si nu in ultimul rand vopsitoria completa.

Starea tehnica si optica, performantele de functionare de ultima generatie, personalitatea si aspectul incantator al autoturismului au facut ca in final sa devina masina de suflet a managerului general al SC CAR LOTUS SRL , acesta marturisind ca este profund incantat de performantele acestui automobil.

Asa cum intr-un interviu acordat in Revista Auto, managerul societatii Nicolae Dogaru ne-a declarat citam:

          “Avem o echipa de profesionisti, practicieni si pasionati in domeniul reparatiilor de autovehicule, in deosebi a celor care au suferit avarii grave in urma unor accidente. In portofoliul nostru avem foarte multe masini reparate cu daune majore, pastrand o reala si stransa legatura intre calitate, garantie si timpul de executie al lucrarii.

Cel mai important loc in activitatea noastra il ocupa clientul (pagubitul), in fata caruia ne aplecam intodeauna cu solicitudine, flexibilitate si intelegere, venim in intampinarea problemelor acestuia cu unele facilitati cum ar fi: autoturism la schimb pe timpul reparatiei, consultanta privind solutiile tehnice si deschiderea dosarului de dauna, tractarea de la locul accidentului (fara costuri), 3 ani garantie pentru fiecare reper vopsit, etc… 

Directorul de service Andrei Olaru asigura permanent legatura cu clientii nostrii informandu-i corect cu aspecte ce tin de dosarul de dauna si raspunzand tuturor cerintelor acestora.

Toate aceste aspecte au facut ca in ultima perioada din ce in ce mai multi clienti sa apeleze la serviciile noastre.”

Masini similare

Jaguar

Renasterea unui BMW X6

Mercedes S320

Audi A6

Passat CC

Peugeot