Calea Serban Voda Nr. 244, Corpul Lotus Bucuresti

Despre noi

Compania CAR LOTUS cu o vechime de peste 10 ani in piata service-urilor auto, are la baza formarii si evolutiei sale principiile: calitate si garantie.

Desi, activitatea noastra s-a desfasurat in plina criza financiara, permanenta preocupare a fost indreptata catre selectarea si pregatirea continua a personalului format din practicieni autentici cu experienta in domeniul reparatiilor auto cu posibilitati reale de executie a lucrarilorrapid si calitativ, aspecte ce au facut ca in anul 2014 sa ne situam ca volum de lucru in primele 3 service-uri multimarca din Bucuresti si Jud Ilfov.

Utilizand cele mai noi tehnici si aparaturi in domeniu, dispunem de doua cuptoare de vopsitorie, trei laboratoare de preparat vopseaua (adaptate pentru marcile: germane, japoneze si frantuzesti), iar pentru vopsitorie acordam 3 ani garantie pentru fiecare reper vopsit.

Suntem un service independent autorizat RAR (Registrul Auto Roman) pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare, pentru toate operatiunile: tinichigerie, vopsitorie, mecanica, diagnoza, electrica, vulcanizare, ITP. la acelasi punct de lucru mai functioneaza si o spalatorie auto ecologica cu trei posturi.

Adresandu-ne cu prioritate proprietarilor de autovehicule care au suferit accidente in trafic si urmeaza a fi despagubiti de societatile de asigurare, avem constituit un department juridic care analizeaza impreuna cu specialistii tehnici solutiile de evaluare si reparare a daunelor, fiind permanent la curent cu legislatia in domeniu.

Dispunem de un numar de 35 autoturisme diferite marci si modele (transmisie automata, manuala si autoutilitare) Pe care le oferim cu titlu gratuit clientilor nostrii in perioada in care autoturismul lor se afla indisponibilizat in service in vederea reparatilor.

Societatea noastra are parteneriate si decontare directa cu toate societatile de asigurare fara a implica pagubitul (proprietarul) in problemele de solutionare a dosarului de dauna, predarea autoturismului imediat ce a fost reparat sau decontarea sumei aferente reparatiei.

Este foarte simplu: ai avut un accident . . . CAR LOTUS este solutia:

Consiliere si tractare gratuita

Masina la schimb pe timpul reparatiei (fara costuri)

Decontare directa cu toate societatile de asigurare

Garantie 3 ani pentru fiecare reper vopsit

Intrare in service:

img1

FOTO IN HALA :

hala1


EXEMPLE DE AUTO LA SCHIMB:

img3

img6

img7

SAMSUNG CAMERA PICTURES